Astma- och Allergiförbundet

astma och allergi

Astma- & Allergiförbundet verkar för att förbättra levnadsvillkoren för människor som lever med astma, allergi och överkänslighet mot ämnen som man stöter på i vardagen. Förbundet grundades redan 1956 och är idag fördelat på 108 lokalföreningar och 22 regionföreningar spridda på olika orter runt om i landet.

Svalanmärkning   svalanmärkning

Sedan mitten av 70-talet har AAF rekommenderat produkter med syfte att vägleda och hjälpa konsumenter att hitta produkter som kan vara bra ur allergisynpunkt.

Produkterna är granskade av en noggrant utvald expertgrupp bestående av specialister inom medicin, kemi och teknik. Produkterna som rekommenderas är fria från allergener, parfymer och irriterande ämnen. Finns det tveksamheter om produktens innehåll och egenskaper avstår granskningsrådet från att rekommendera produkten.

Astma- och Allergiförbundet har sedan 2001 rekommenderat delar av Tvättex produktsortiment. De rekommenderade produkterna är märkta med förbundets namn och märke. Vi på Tvättex är oerhört stolta och glada över att i 18 år ha haft detta samarbete med Astma- och Allergiförbundet, så att vi kan fortsätta att erbjuda säkra produkter för de av våra kunder som lider av allergi eller någon annan form av överkänslighet.

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan

Välj företag eller privat

Priserna visas då exklusive eller inklusive moms.