Så skapar vi en bra framtid

Kemikalieanvändningen ökar snabbt i världen och bara i Sverige förbrukas ca 40 000 ton tvättmedel per år. Det är inte hållbart! Därför är det viktigt att hela branschen nu tar sitt ansvar och utvecklar skonsammare produkter utan onödiga ingredienser. Tvättex produkter är ett bra bevis på att det faktiskt går att tillverka effektiva produkter utan att tillsätta onödiga kemikalier.

Tillsammans kan vi människor också påverka den totala användningen av kemikalier, genom att exempelvis bara handla miljöanpassade produkter som endast kräver låg dosering. Tänker vi även till så att vi ser till att fylla både tvätt- och diskmaskin så att vi aldrig kör dem halvfulla när vi tvättar och diskar, då är vi ytterligare ett steg i rätt riktning på vägen för att skapa en bättre framtid för kommande generationer.

Svenska Naturskyddsföreningen startade sitt arbete med miljömärkning 1987 och fem år senare introducerades ”Bra miljövals”-märket. Tvättex produkter var dock redan 1980 anpassade för att klara dessa krav och produkterna har under årens lopp ständigt utvecklats och förbättrats efter de senaste forskningsrönen och vår produktutveckling fortgår ständigt med fokus på miljön för en hållbar framtid, men där inte bara miljön utan även människorna står i fokus.

hållbarhet tvättex

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan

Välj företag eller privat

Priserna visas då exklusive eller inklusive moms.