Vänligen fyll noggrant i uppgifterna i formuläret nedan - ju utförligare desto lättare är det för oss att ge dig ett snabbt svar.

Kom ihåg att om du är befintlig kund så ange ditt PERSONNUMMER! Lämna också gärna fakturanummer eller ordernummer om du har det under meddelande så att vi lätt kan hitta dig i vårt system!

Mailen kontrolleras dagligen och vi återkommer med svar så fort vi kan!

Hantering av personliga uppgifter

När du kontaktar Tvättex så godkänner du att vi sparar dina personliga uppgifter. Tvättex använder dina personuppgifter som t. ex. namn, adress, e-postadress och telefonnummer endast för de ändamål du har lämnat dem (t. ex. för att få svar på frågor eller få beställda varor). Vi använder dessa uppgifter för att tillgodose dina önskemål och tillhandahålla och ständigt förbättra information och tjänster. Tvättex skyddar dina personuppgifter noggrant. Vi använder dina personliga data som inhämtas när du besöker vår webbsida endast i fullständig överensstämmelse med de lagar som gäller. Tvättex garanterar att dina personliga uppgifter förvaras säkert och skyddar dem mot otillåten användning.

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan

Välj företag eller privat

Priserna visas då exklusive eller inklusive moms.