Inskickad från nöjd kund

Vi gör det enkelt för dig!

Tvättex grundades redan 1980. På den tiden fanns det varken några miljökriterier eller miljösymboler att ta hänsyn till. Tvättmedlen som såldes i butikerna var okoncentrerade och för att få rent krävdes därför höga doseringar. Ofta var det bara priset som konkurrerade vilket gjorde att produkters dryghet samt allergi- och miljöfrågor åsidosattes.

Detta gav upphov till vår affärsidé och nu har vi i snart 40 års tid levererat Tvättex-produkter direkt hem till dörren till de svenska hemmen. Enkelt, tryggt och bekvämt för våra kunder.

Idag använder en kvarts miljon svenskar våra produkter dagligen. De flesta av våra kunder är barnfamiljer, men även när barnen flyttat hemifrån fortsätter våra trogna kunder att beställa.

Som kunderna själva säger - ”Enklare kan det inte bli!”

Visste du att Tvättex ända sen starten 1980 har haft 30 dagars returrätt! På bilden ser du hur en av våra första hinkar såg ut och som du ser var de lika stora och användbara redan då.

Vill även du att det ska vara enkelt att beställa hem tvätt- och rengöringsprodukter? Tveka då inte att göra din första beställning redan idag. Enklare kan det faktiskt inte bli!

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan

Välj företag eller privat

Priserna visas då exklusive eller inklusive moms.